Capture the flag!

Hvert hold fået et område og et flag at forsvare. Herefra handler det at lægge en strategi, så man kan ramme de andre og indtage deres flag og område.

Paintball

“Bag træet lidt fremme kan jeg se en person snige sig frem. Kan jeg vente og lade fjenden komme lidt tættere på uden selv at blive set, eller skal jeg sende en ladning kugler af sted nu?”
Det er nogle af de oplevelser man kan få hos Nordvestjysk Paintball.

Paintball handler om at have det sjovt og opleve adrenalin og spænding sammen med kollegaerne, vennerne, familien eller i forbindelse med en polterabend. Man lærer hinanden at kende på en ny måde og samarbejdet er i fokus. Som regel opstår der mange gode historier som efterfølgende skal fortælles.

Selve spillet bygges op omkring at en gruppe på 6 – 50 personer der deles i 2-5 hold. Er man mindre end 6 personer i en gruppe – men har lyst til at prøve – findes der også mulighed for dette.

Hvert hold får et område og et flag at forsvare. Herfra handler det om at lægge en strategi, så man kan ramme de andre og indtage deres flag og område.

Inden spillet starter får alle udleveret heldragt, masker, gevær med trykluft. Der er smæk på geværerne, som kan sende farvekugler af sted med træfsikkerhed på 50 m. Kuglerne er lavet af gelatine, vegetabilsk olie og frugtfarve.

Alle naturlige bestanddele som indgår i naturen igen.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil synligt berusede folk ikke kunne deltage!